avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din investitii-cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din investitii-cass

In vederea achitarii catre FNUASS a cass prin CASMB am solicitat ANAF teritorial adeverite de venit pe perioada termenelor de prescriptie.
Am constatat cu surprindere ca bancile nu respecta termenul de transmitere al declaratiei informative catre ANAF cf art 67^2 CF.
Astfel pentru 2012 desi am avut mai multe depozite la diverse banci pe termene variate , majoritatea declaratiilor informative au fost depuse spre sfarsitul lunii februarie 2013 iar una dintre ele ,nu specifica de la ce banca la 01.04.2014.
In situatia data sant curios cum se vor calcula accesoriile (cass) in raport cu prevederile legale avand in vedere atat legea 95/2006 cat si Ordinul 671/2007 emis de Presedinte CNASS.
Daca nimeni nu a avut o astfel de experienta , voi afla luni pentru ca astazi , vineri la CASMB era inchis iar la telefon nu am reusit sa aflu mare lucru.

Alte discuții în legătură

Cim suspendat in vederea detasarii in strainatate vs. obligatie plata cass voluntar trandafir2 trandafir2 Buna ziua, In situatia unei persoane detasata in strainatate si cu contractul de munca suspendat la Angajatorul roman, exista obligatia platii cass prin ... (vezi toată discuția)
Cass lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au ... (vezi toată discuția)
Cas - neasigurat stefan8 stefan8 Buna ziua! Am fost asigurat, ca student, pana in iunie 2013, dupa care a urmat o perioada de mai bine de un an in care am fost neasigurat. Din octombrie ... (vezi toată discuția)