Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa inmatriculare

buna seara! vreau sa cumpar o dacia logan,1.4 mpi,an 2005,euro 3 si nu stiu daca trebuie sa achit taxa de prima inmatriculare sau nu! actualul proprietar e al treilea proprietar,a cumparat masina in 2011 si nu achitat decat transcrierea si numerele preferentiale(800 ron) in cartea masinii nu sunt trecute emisiile de co2 si nu a fost achitata taxa de inmatriculare niciodata! eu ar trebui sa platesc taxa?sau ce plati ma privesc pe mine? multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:27, 8 Martie 2015
Si daca v-o da gratis, ganditi-va de doua ori!
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Leasing auto dorianztd dorianztd Subiect: Lamurire noua taxa de inmatriculare Buna ziua! Dupa ce am cautat raspunsuri pe mai multe forumuri, rezultatul fiind nul, imi incerc norocul si ... (vezi toată discuția)