avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Citatie ca parat ANAF
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Citatie ca parat ANAF

Am primit o citatie de la Tribunal - ANAF ma da in judecata pentru niste datorii (doar dobanzi si penalizari) am platit acum cativa ani contributiile si TVA. Suma ar fi de 18000 lei si niste creante, cred din bilant 20000 lei. Ma duc pe 6 aprilie la tribunal, ce mi se poate intampla?Am fost admin la firma mea de transport dar nu a mai mers si dupa ce am vandut masinile am platit contrib si tva dar au mai ramas penalitati si dobanzi. Imi este f teama...Rog un raspuns...
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:48, 9 Martie 2015
Trimiteti pe adresa de mail citatia plus cerere de chemare in judecata ANAFptr.un raspuns detaliat si in cunostinta de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie klaudya_233 klaudya_233 Buna ziua, am primit urmatoarea citatie: \" Sc ... srl din Buc, adresa .... este chemat in aceasta instanta la camera ..., complet presednte, in data de ... (vezi toată discuția)
Credit de la banca peter_pp peter_pp Buna....in anul 2008 am luat de la o banca 35000ron linie de credit si 20000 ron credit prin firma mea de atunci. Am folosit un an,am platit toate ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)