avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie publica cu strigare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie publica cu strigare

Poate sa ma ajute cineva sa imi spuna ce lege reglementeaza procedura licitatiei publice cu strigare adoptata de primariile din tara pentru concesionarea terenurile proprietate publica? In OUG 54/2006 nu se regasesta aceasta procedura , fiind doar licitatia clasica sau negocierea directa.

Alte discuții în legătură

Concesiune teren aflat in domeniul public lidia31 lidia31 imi poate spune si mie cineva care este legislatia in vigoare pt concesiunea de terenuri aflate in domeniul public ...si as dori o documentatie de atribuire pt ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren proprietate privata Augusta2010 Augusta2010 Dupa ce procedura se face concesionarea terenurilor proprietate privata a unitatilor administrativ-teritoriale? Legea nr. 215/2001 obliga sa se organizeze ... (vezi toată discuția)