avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ?

1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , unde mi s-a fixat si cuantumul sumei poprite lunar.
2. pentru aceeasi suma mi s-a pus poprire si pe pensie
3. suma pentru care platesc lunar din pensie este compusa din credit+comision executor+comision casa de pensii
4. lunar mi se retine o suma din salariu
5. daca astept fara sa ma confrun cu executorul, casa de pesii va retine pana la concurenta sumei din documentul primit si ma voi alege in final cu suma retinuta din salariu ca fiind in plus
-cum trebuie sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: stef_56 , utilizator 11:48, 11 Martie 2015
Vi se reține 1/3 din toate veniturile, și din pensie și din salariu. Nu vi se reține nimic în plus.
de unde stie casa de pensii cand sa se opreasca din retinere ?
Păi nu casa de Pensii, dvs trebuie sa aveți grijă să nu vi se rețină în plus. Când știți că se s-a achitat creanța veți solicita executorului ridicarea popririi.
fata de suma stabilita de instanta si de comisionul pentru executor stabilit prin aceeasi sentinta de executare silita, la terminarea popririi ma pot trezi ca executorul mai calculeaza ceva in plus ?
eu sunt de buna credinta si luna de luna achit ceea ce mi s- a solicitat
Penalitățile și dobânda la credit.

Alte discuții în legătură

Executare silita Danielasicristi Danielasicristi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru a iesii dintr-o situatie neplacuta. Am luat un credit de nevoi personale acum 7 ani, am platit vreo 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Executare silita bobutanumihail bobutanumihail in 2012 am fost executat silit pentru un credit de neplatit.Dupa trei ani de poprire ,suma oprita fiind 60% din totalul de executat ,m-am trezit ca mai am de ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)