avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa norma de venit

Buna ziua,
Mi-am facut un PFA saptamana aceasta. Obiect de activitate lucrat pamant in arenda Impozitul vreau sa- l platesc la norma de venit.Stiu ca se depunea declaratie la fisc dupa ce depuneam declaratia la APIA iar impozitul se platea in partea a doua a anului La dvs o colega a anuntat printr-un articol ca trebuie sa platim o parte din impozit si contributiile sociale pana la 25 martie /Se refera ;la persoanele care platesc impozit in functie de venituri si cheltuieli ?Gresesc?
Cei care platesc impozit pe norma de venit in agricultura ce trebuie sa depuna acum al fisc
multumesc
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 07:38, 11 Martie 2015
Va trebui sa depuneti declaratia 221. Va rog sa descarcati formularul si instructiunile de completare care va vor aduce cateva lamuriri, de la adresa
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
Admin, administrator
Multumesc pentru raspuns Declaratia 221 se depunea la fisc dupa ce depuneam la APIA suprafata de teren lucrata in anul 2015.Gresesc?
Declaratia are termenul ei de depunere si nu are legatura cu ce data cand declarati la APIA.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de venit pfa daniel-nistor daniel-nistor Am un pfa pe agricultura. Lucrez aproximativ 100 ha in asociere cu aproximativ 39 de membri. Eu ai reprezint la apia si la celelante institutii. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)