avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obtinere autorizatie activitate economica pentru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obtinere autorizatie activitate economica pentru ONG

Buna seara! Fundatia noastra este infiintata pt a ajuta copii cu capacitate redusa de discernamant. Imi puteti spune cum pot obtine si de unde, autorizatia pt activitati economice pt ONG-uri mai exact care este procedura. Precizez ca activitatea economica va fi construirea unui atelier de lucru panificatie (mai bine zis o brutarie) in sediul fundatiei noastre si are ca scop aprovizionarea copiilor si pe viitor vinderea produsului pt colectarea de noi venituri pentru fundatie. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: palamariucristina , utilizator 10:31, 12 Martie 2015
Mergeti la directia sanitar veterinara de care apartineti si vedeti ce trebuie sa contina dosarul de autorizare.
Va multumesc frumos pentru raspuns chiar azi voi suna O zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse de patiserie facute la domiciliu cotirlan cotirlan Eu si sotia ne dorim sa infiintam: pfa? , intreprindere individuala sau asociatie familiala ?pentru produse de patiserie, cofetarie la domiciliu.Deci sa le ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie subsol in punct de desfasurare a activitatii: productie cofetarie- patiserie vio_suciu2000 vio_suciu2000 Sunt proprietara unei case unifamiliale, S+P+E, intabulata, cu CF, si doresc modificarea destinatiei Subsolului (o parte din acesta, apx 80 mp din 95mp total) ... (vezi toată discuția)
Cod caen ong Patricia.13.10 Patricia.13.10 Buna ziua! Cum se declara un cod caen pentru ONG? in clipa de fata exista unul, insa am vrea sa mergem pe altul, conform statut, avem posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)