avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Srl-D cu finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Srl-D cu finantare

Buna ziua.Se poate cere infiintarea unui SRL-D pentru a accesa fonduri in 2015. asi vrea sa ma-n scriu la Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare
- START – 2015.Cum a-si putea cere un credit ca SRL pentru a arata ca beneficiez de 10% din valoarea sumei cerute.Creditul ar fii de 8000 ronVa multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:16, 13 Martie 2015
Puteti sa infiintati SRL-D la Registrul comertului, apoi sa notificati OTIMMC din zona in care se afla judetul dvs. Pentru a accesa creditul de 8000 lei, in primul rand va trebui sa aveti un plan de afaceri pe care sa-l prezentati bancii si urmeaza sa-l inscrieti in programul START. Suma nu este foarte mare incercati sa luati creditul pe persoana fizica si il depuneti in SRL-D ca si aport la capital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)
Daca infiintez srl-d pentru programul start dar nu sunt acceptat Marius_Ang Marius_Ang Buna ziua! Doresc sa stiu ce pot face [b]daca infiintez un SRL-D[/b] pentru ”Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul ... (vezi toată discuția)
Anunt! au aparut procedurile finale si anexele pentru 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog Cele 3 programe ce urmeaza a fi lansate care au procedura finala de accesare sunt: 1. Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare ... (vezi toată discuția)