avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DACA INFIINTEZ SRL-D PENTRU PROGRAMUL START DAR NU ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DACA INFIINTEZ SRL-D PENTRU PROGRAMUL START DAR NU SUNT ACCEPTAT

Buna ziua!



Doresc sa stiu ce pot face daca infiintez un SRL-D pentru ”Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare START” oferit de Guvernul Romaniei DAR proiectul meu nu este acceptat.



Pot sa inchid acel SRL-D? Daca nu il inchid ce taxe trebuie sa platesc in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 11:20, 17 Iunie 2015
Puteti sa il desfiintati daca proiectul nu este acceptat, costurile la registru fiind in jur de 500 lei, in doua etape, iar daca nu radiati societatea trebuie sa faceti declaratii lunare la ANAF, chiar si pe 0 lei, si aici implica plata unui contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)
Srl-d cu finantare GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Se poate cere infiintarea unui SRL-D pentru a accesa fonduri in 2015. asi vrea sa ma-n scriu la Programul pentru dezvoltarea abilităţilor ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)