avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor (Legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor (Legea 578/2004)

Buna ziua,
Mama mea se afla in urmatoarea situatie:
- a beneficiat de acest ajutor pana anul trecut, cand plata a fost suspendataa deoarece a fost angajata cu contract de munca
- incepand cu 1 apr. 2015 acest contract de munca va inceta
- se poate reincepe plata ajutorului suspendat si ce trebuie sa faca in acest sens?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemniz crestere copil - netransferabilitate drepturi parintesti nicoletag nicoletag Buna ziua, am urmatoarea problema: pe 10 apr 2015 cel mic implineste 2 ani si trebuie sa reincep munca. Chiar azi am facut cererea cum ca conced pt crestere ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate in timpul cic la un alt angajator bumbulut bumbulut Buna ziua! Va cer sfatul privind 2 chestiuni: 1. Am optat pentru CIC de 2 ani (pana in mai 2015), dar ivindu-se o oportunitate foarte atragatoare de ... (vezi toată discuția)
Salariata care vine din ccc anymaryh anymaryh Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarele situatii : 1. salariata care se afla in ccc pana in varsta de 2 ani, solicita reinceperea activitatii in ... (vezi toată discuția)