avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contabilitate vanzare ziare
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Contabilitate vanzare ziare

O societate comerciala, microintreprindere, vanzare ziare, care bine stiut castigul sau este doar din comisionul acordat, intrarea si vanzarea trebuie evidentiata ca orice marfa?
De ce intreb. Pentru ca daca vanzarea , care este la nivelul achizitiei, trecand prin contul 707 este supusa ipozitarii cu 3%. Inregistrarile contabile sunt aceleasi ca la vanzarile cu amanuntul?
Rog celui care este in cunostinta de cauza si-mi acorda un raspuns sa-mi prezinte o foarte succinta monografie contabila.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Monografie contabila sc neplatitor de tva florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru un Sc care practica comert cu amanuntul si este neplatitor de tva. Cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Care este monografia contabila si fiscala? daniems_daniems daniems_daniems O societate inregistrata in Romania este platitoare de TVA (microintreprindere). Va desfasura comert online cu amanuntul prin intermediul amazon. Societatea ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse in consignatie ltf141278 ltf141278 o firma primeste bunuri confiscate spre a fi vandute la pretul la pret stabilit de furnizor .ulterior pe masura ce bunurile sunt vandute furnizorul intocmeste ... (vezi toată discuția)