avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Diferenta CAEN 7810 - CAEN 7830
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Diferenta CAEN 7810 - CAEN 7830

Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre cod CAEN 7810 si cod CAEN 7830? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:05, 16 Martie 2015
7810 Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca Aceasta clasa include listarea locurilor de munca vacante si recomandarea sau plasarea solicitantilor pentru o slujba, in situatia in care persoanele recomandate sau plasate in munca nu sunt angajati ai agentiilor de ocupare a fortei de munca. Aceasta clasa include: -activitati de investigare, selectie si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv -activitati ale agentiilor si birourilor de casting, cum ar fi agentiile artistice -activitati ale agentiilor on-line pentru plasarea fortei de munca Aceasta clasa exclude: -activitati ale agentilor sau agentiilor teatrale sau artistice, vezi 7490

7830 Alte servicii de furnizare a fortei de munca Aceasta clasa include activitati de furnizare a fortei de munca pentru intreprinderile clientului. Unitatile clasificate aici prezinta angajatorului inregistrarile privind statele de plata, impozite si alte aspecte fiscale si chestiuni privind resursele umane, dar nu sunt raspunzatoare pentru conducerea si supravegherea angajatilor. Furnizarea de resurse umane se face de obicei pe termen lung sau permanent, iar unitatile clasificate aici indeplinesc o gama larga de atributii referitoare la resursele umane si administrarea personalului in conexiune cu furnizarea acestuia Aceasta clasa exclude: -servicii de furnizare a fortei de munca, impreuna cu supravegherea sau conducerea intreprinderii, vezi clasa din activitatea economica respectiva a acelei intreprinderi -servicii de furnizare a fortei de munca pentru inlocuirea temporara sau suplimentarea fortei de munca a clientului, vezi 7820

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7810 pacurariu maria pacurariu maria va rog sa imi spuneti daca o firma cu codul CAEN 7810 poate detasa angajatii in spatial UE?? Multumesc mult pentru raspunsuri (vezi toată discuția)