avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 7810
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 7810

va rog sa imi spuneti daca o firma cu codul CAEN 7810 poate detasa angajatii in spatial UE??
Multumesc mult pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:42, 27 Ianuarie 2014
7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă
Această clasă include listarea locurilor de muncă vacante şi recomandarea sau plasarea solicitanţilor pentru o slujbă, în situaţia în care persoanele recomandate sau plasate în muncă nu sunt angajaţi ai agenţiilor de ocupare a forţei de muncă.
Această clasă include:
-activităţi de investigare, selecţie şi plasare a forţei de muncă, inclusiv activităţi de căutare şi plasare de personal executiv
-activităţi ale agenţiilor şi birourilor de casting, cum ar fi agenţiile artistice
-activităţi ale agenţiilor on-line pentru plasarea forţei de muncă

Această clasă exclude:
-activităţi ale agenţilor sau agenţiilor teatrale sau artistice, vezi 7490

Cred ca va incadrati la :

7820 Activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului
Această clasă include activităţi de furnizare de muncitori pentru întreprinderile clienţilor pe perioade de timp limitate, pentru a înlocui sau suplimenta temporar forţa de muncă a clientului, unde persoanele plasate sunt angajaţi ai unităţii care furnizează servicii de asistenţă temporară. Unităţile clasificate aici nu oferă însă supravegherea directă a angajaţilor lor la locurile de muncă ale clienţilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)
Diferenta caen 7810 - caen 7830 octapuspus octapuspus Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre cod CAEN 7810 si cod CAEN 7830? Multumesc! (vezi toată discuția)