avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare decizie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare decizie

Buna seara , acum 9 luni mama mea a depus un dosar pentru acordarea pensiei de invaliditate. In luna ianuarie (dupa 7luni )a fost chemata pentru internare la institutul de expertiza medicala bucuresti . Aici ,comisia nu i-a dat un raspuns deoarece accidentul vascular nu se vede la RMN ,( in prima faza vroia sa ii accepte un concediu medical cu durata de 3 luni dar dupa ce mama le-a spus ca nu mai este angajata) ,acestia i-au spus sa astepte un raspuns prin posta. Dupa aproximativ o luna i s-a facut o ancheta sociala,iar acum am fost la casa de pensii si am primit decizia care este Negativa. Ce se poate face in continuare ? (Mama inca nu este recuperata, nu poate muncii) . Ce pot scrie in contestatie? multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare gresita in grad de handicap sophie sophie Mama mea a facut in iunie 2014 (la 75 de ani) un accident vascular cerebral ischemic pe o artera cerebrala principala si a ramas cu sechele accentuate (nu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pensiei de invaliditate orhideea2 orhideea2 Va rog a-mi da raspuns la o problema ce ma framanta de cateva luni. O ruda a mea, a fost pensionata pe caz de boala de catre INMRCM Bucuresti. La un an ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ale_frumusikalove ale_frumusikalove Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de ... (vezi toată discuția)