avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dreptul sa stau cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dreptul sa stau cu copilul

buna ziua..am o mare problema..am stat in concubinaj din care a rezultat un baiat foarte scump..din cauza unor neintelegeri cu mama ei ne am despartit si ca rezultat mama ei mi a pus interdictie sa intru in curte..as dori sa stiu daca pot sa iau copilul pt 2 -3 ore macar si sa stau cu el..ca deoarece am interdictie nu pot sa stau cu copilul in fata portii ..copilul avand varsta de 9 luni..mam imi interzice sa iau baiatu si sa stau putin cu el..am dreptul sa stau..si ce trebuie sa fac sa obtin custodie comuna..adica sa pot sta cu el .sa-l cresc ..si sa am grija de el..va rog din tot sufletul sa ma ajutati :(((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:46, 26 Martie 2015
Trebuie sa deschideti un proces pentru drept de vizita.
dar imi poate interzice sa stau iau copilul sa stau macar 2 ore cu el
?
In mod normal nu are dreptul sa va interzica dar problema este ca nici dvs. nu o puteti forta fara hotarare judecatoreasca...
dar custodia comuna inseamna ca putem sta amandoi cu copilul acelasi timp..de exemplu ea este eleva si eu muncesc..ea nu are nici un venit decat prenatalul ..si ii trimite mama ei bani..banii trimisi de mama ei se ia in consideraRE CA VENIT?
Da e un venit.. nu e provenit din munca ei asta e altceva. Are si motiv pt care nu munceste copilul e prea mic si e eleva.
Actionati in instanta si cereti sa exercitati autoritatea parinteascain comun domiciliul copilului sa fie la mama si propuneti un program de vizita dupa cum doriti si are copilul program.

Alte discuții în legătură

Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot ... Horatiu1980 Horatiu1980 Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot interzice sa vad copilul deși avem o sentința de divorț cu custodie comuna. Ce cai ar trebui ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna sebifarcau sebifarcau sunt divortat prin notar, de comun acord, cu custodie comuna si domiciliul copilului la mama, am hotarat ca din doua in doua weekenduri copilul va fi la mine + ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca anaariane anaariane Buna ziua..ma numesc Ana,am un copil de 5 anisori...din pacate nu e cu mine...e cu tatal sau in Ro....eu sint stabilita in It.....custodia o are el...ce sanse ... (vezi toată discuția)