avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie sanctionare inregistrare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie sanctionare inregistrare Revisal

Buna ziua,

Am cercetat disciplinar un salariat sapt trecuta, iar conform deciziei emise astazi va fi penalizat timp de o luna cu 5% din salariu.
Aceasta penalizare se inregistreaza in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 30 Martie 2015
Fiind vorba despre o modificare a salariului de baza, aceasta se va inregistra in REVISAL.
decizia este cu data de astazi 30.03.2015, penalizarea va fi pe luna martie, incepand de astazi am timp 19 zile sa inregistrez modificarea in revisal? iar data de la care produce efecte care va fi? si cu ce data revin la salariul initial?
Daca penalizarea este pe luna martie , data de la care isi produce efectele este 01.03.2015, iar revenirea la vechiul salariu se va face cu data de 01.04.2015.
si nu depasesc cele 19 zile?
Este depasit termenul pentru transmiterea modificarii salariului - ultima zi era 27.03.2015.

Termenul se calculeaza de la data care intervine modificarea si nu de la data emiterii actului.

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara maiamaria maiamaria buna ziua.am urmatoarea problema. Unui salariat i s-a facut referat de penalizare cu data de 18 Martie. (cu propunere de micsorare salariu cu 10% pe luna ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim inregistrare revisal arlette arlette Buna ziua Rog indrumare la urmatoarea situatie: La data de 01 martie a expirat contractul colectiv de munca.Angajatorul a intarziat invitatia la ... (vezi toată discuția)
Revisal-modificare salariu 3 luni MariaRamona MariaRamona Buna ziua, In situatia in care un salariat savarseste o abatere disciplinara in data de 02.02.2015 si se intocmeste decizia de sanctionare cu reducerea ... (vezi toată discuția)