avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... atestare profesionala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

atestare profesionala

Buna seara!
Vreau sa infiintez o inteprindere individuala si am inteles ca trebuie sa fac dovada pregatirii/experientei profesionale.Problema e ca singurul act e o diploma primita la terminarea liceului,ca prelucrator prin aschiere.De atunci am lucrat ca angajat (cca 10 ani) intr-o firma de confectionare si montaj tamplarie de aluminiu cu geam termopan si amenajari interioare,firma care nu mai exista.Urmatorii 3 ani i-am lucrat tot cu carte de munca la un hotel intr-o echipa pentru constructii, amenajari interioare si intretinere.Aici,in cartea de munca,sunt trecut ca finisor-amenajari interioare.
De 7 ani lucrez fara carte de munca tot in domeniul constructiilor ca montator gips-carton,finisor,etc...
Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:10, 15 Aprilie 2010
Va trebuie doar diploma de liceu, in cazul dvoastra. Pentru ce cod caen optati?
Buna seara!
Nu stiu ce cod caen trebuie ales si de aceea va rog sa ma sfatuiti dumneavoastra.
Il lucrarile angajate acopar toata gama de activitati necesare pentru renovarea unei locuinte sau finisajele unei case de "la rosu" la cheie.(termoizolatie int si ext.,placaj gips-carton,placaj ceramic pardoseli si pereti,finisaj glet-v.lavabila,montaj parchet laminat,montaj mobilier)

Ar trebui sa va autorizati pe un cod de amenajari interioare, insa aici ar putea sa fie o problema. Daca lucrati altceva decat calificarea pe care ati obtinut-o ca urmare a absolvirii liceului,aveti nevoie de un act doveditor privind meseriile din domeniul constructiilor. Va puteti folosi de cartea de munca-sunt necesari minim 2 ani in domeniul respectiv.
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
ContSters69724, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati vs subcontractori Janina_S Janina_S Unde as putea gasi o lista cu subcontractorii din Romania ( in domeniul constructiilor), mai exact executie lucrari gips-carton? As aprecia macar o pista de ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2010 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2009 ContSters97289 ContSters97289 La data de 01.11.2007, am fost angajat in urma promovarii concursului in cadrul I.S.U. “DUNAREA” al judetului Braila ca personal contractual ... (vezi toată discuția)