Buna ziua, in cursul zilei de astazi cand am ajuns acasa am gasit o foaie alba mica prinsa in usa in ea scrie ,
Va facem cunoscut faptul ca sunteti invitat/a a va prezenta la sectia de politie xx in data de xx ora xx.prezenta dumneavoastra la ora si data indicata mai sus este absolut necesara . va rugam sa aduceti cu dumneavoastra urmatoarele. invitatia , c.i.acte asociatie pentru caine /copii carnet sanatate caine . telefon contact .xxx
mai sus scris de mana rog sunati , pe spatele hartiei scrie ministerul de interne inspectoratul general al politiei romane d.g.p.m b sector 4 catre... propietar, asa au scris propietar nu numele meu si adresa., deci detin in propietate 2 caini un shi tzu cu pedigree si un amstraff cu pedegree non agresivi sunt microcipati cu carnete de sanatate nu am avut niciodata probleme cu ei sau cu vecinii , nu latra aiurea nu musca ii scot doar cu lesa afara seara, ce reprezinta acesta invitatie este o reclamatie ? trebuie declarat cainele si la politie ? nu inteleg sunt speriata deja . multumesc
Este posibil ca cineva sa fi facut o reclamatie impotriva dvs cu legatura cu cainii, sau poate ati fost confundata cu un alt proprietar de caini. Daca sunteti cu toate in regula (carnet, vaccine, cip) atunci nu trebuie sa va panicati.
Mergeti la politie cand sunteti chemata si raspundeti calm oricaror intrebari.
Eu am citit legile in legatura cu cainii (am si eu unul) si nu am gasit ca ar fi nevoie sa ii declaram si la politie.
Succes! (si daca e vorba de ceva grav, apelati la un avocat)
Cainele nu musca nu este agresiv deloc , este foarte jucaus si adora alti caini si pisicile si copiii mai ales. este echilibrat si dresat , mi se pare suspicios ca cineva ar face reclamatie nu am avut probleme niciodata cu nici un vecin din bloc . amenda de ce pot primii? pot afla cine a facut reclamatia ?