avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări aprilie63
                      Utilizator

aprilie63
                      Utilizator                    

ofi1964	                   

In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal ... (vezi toată discuția)
	                    ofi1964	                   

In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal ... (vezi toată discuția)

iqwert	                   

Buna ziua tuturor,
Am cateva intrebari legate de perchezitii domiciliare/proceses penale:
1: care este procedura legala prin care se obtine un mandat de ... (vezi toată discuția)
	                    iqwert	                   

Buna ziua tuturor,
Am cateva intrebari legate de perchezitii domiciliare/proceses penale:
1: care este procedura legala prin care se obtine un mandat de ... (vezi toată discuția)

ContSters201565	                   

In timpul casatoriei, fratele meu ma ajuta cu bani. De cateva ori pe an imi alimenta contul meu personal cu diferite sume de bani. Am extrasele de cont care ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters201565	                   

In timpul casatoriei, fratele meu ma ajuta cu bani. De cateva ori pe an imi alimenta contul meu personal cu diferite sume de bani. Am extrasele de cont care ... (vezi toată discuția)