avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare limita de varsta

Data nastere:14.06.1956,gen M
Stagiu cotizare:33ani,7luni
In cartea mea de munca scrie:
,,In perioada de la 01.11.1990 pana la 21.05.1998 a lucrat in acelasi loc de munca si in aceleasi conditii cu muncitorii din turnatorie activitate ce se incadreaza in grupa I-a de munca conf.anexa I pct.25 la ordin 50/1990 timp 75%,in total ani 5,luni 8,zile 1 "
Societatea la care am lucrat este nominalizata in Anexa 3 privind unitatile care au obtinut avizul pentru indeplinirea procedurilor si criteriilor de incadrare in coditii speciale, locul de munca este la pozitia 24 din Anexa 2 ,,Activitatea din turnatoriile de fonta,otel,neferoase sau materiale refolosibile neferoase cu productie industriala continua in care se executa si operatiile de dezbatere si curatare a pieselor in hala de turnare”Dupa cum se vede nu este precizat un anume loc de munca ci desfasurarea activitatii in turnatorie.Va rog sa-mi suneti la ce data pot sa ies la pensie fara penalitati.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Grupa de munca bagarica bagarica Buna Ziua. As avea o intrebare legata de grupele de munca... Tatal meu a primit prima decizie de pensionare la limita de varsta in 5 septembrie 2006.In ... (vezi toată discuția)
Încadrare în grupa a doua de muncă Cornel Danila Cornel Danila Am 60 ani, sînt pensionat medical. Timp de 9 ani am lucrat ca inginer de sistem la oficiul de calcul al unei întreprinderi de piese turnate din fontă. ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)