avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retrogradare in reorganizare (Rog raspuns urgent)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retrogradare in reorganizare (Rog raspuns urgent)

Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director care va fi SEFUL MEU , nu aveau nici un motiv sa faca aceasta , deoarece eu mi-am indeplinit indatoririle. (Se poate asa ceva ??? sa retrogradeze, si sa aduca pe alcineva, dar voi ramane cu aceleasi indatoriri iar celalalt director numai ca va semna, pt ca nu are pregatirea necesara ) Am intrebat motivul si mi s-a raspuns REORGANIZARE . Postul oferit este mult sub nivelul studilor mele si retributia la fel . ASTEPT un sfat urgent . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 5 Iulie 2009
Retrogradarea din functie se poate face numai prin acordul partilor si prin sanctiune disciplinara. Daca dumneavoastra va-ti indeplinit obligatiile de serviciu, iar angajatorul va modifica unilateral, prin decizie functia si salariul, dumneavoastra puteti intenta un proces de toata frumusetea, impotriva acestuiai.
Multumesc pentru raspunsul prompt . Astept decizia si o sa hotarasc in consecinta .
PLiana a scris:

Multumesc pentru raspunsul prompt . Astept decizia si o sa hotarasc in consecinta .


Va mai cer un sfat , CUM TREBUIE PROCEDAT _daca primesc decizia, o semnez si apoi atacat decizia .in instanta ?? .
Daca primiti o astfel de decizie ( si nu act aditional, atentie!!!), o semnati de luare la cunostinta si nu uitati sa puneti data pe formularul care ramane la angajator. De la data luarii la cunostinta puteti ataca decizia respectiva in maxim 30 de zile.
Daca va dau un act aditional, nu il semnati, ca asta inseamna ca sunteti de acord cu schimbarea de functie si dupa ce il semnati nu mai aveti ce contesta.
edit: Si solicitati copie dupa tot ce vi se cere sa semnati.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2009
pakos, utilizator
Multumesc pentru raspuns , o sa va tin la curent .

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie alyna1985 alyna1985 Buna seara, Ma confrunt cu o situatie deosebita la munca si nu stiu cum sa procedez. Lucrez la o banca pe o pozitie de ofiter bancar. Am fost anuntata de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie Vioreld Vioreld stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc. (vezi toată discuția)