trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

EmilS 
	    	Utilizator

EmilS 
	    	Utilizator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

EmilS 
	    	Utilizator

EmilS 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Da, totul este clar ca lumina nopţii:">. Totuşi, de unde se socotesc cei maxim 2 metri? Asta e întrebarea.
El a construit şi apoi şi-a băgat umplutură în curte, astfel că acum, curtea lui este cu vreo juma' de metru sau mai mult mai sus decît a mea, iar gardul privit din curtea lui nu mai are dec]t un metru şi ceva înălţime, dar privit de la mine are tot 1,8 metri.
 lili7	                   

In cazul in care doresc sa renovez  prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
	                    lili7	                   

In cazul in care doresc sa renovez  prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)

PAUER	                   

EU SI VECINUL AVEM UN GARD COMUN,CARE DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI,TREBUIE INCHIS PT. A-MI PROTEJA INTIMITATEA SI PT. A NU DA PRILEJUL UNOR NOI DISPUTE. GARDUL ... (vezi toată discuția)
	                    PAUER	                   

EU SI VECINUL AVEM UN GARD COMUN,CARE DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI,TREBUIE INCHIS PT. A-MI PROTEJA INTIMITATEA SI PT. A NU DA PRILEJUL UNOR NOI DISPUTE. GARDUL ... (vezi toată discuția)

danieis	                   

salutare
am o intrebare si cer un sfat
parintii mei locuiesc intr-o casa de tip duplex,vecinul a vandut ,proprietarul nou a demolat ,fara a avea acordul ... (vezi toată discuția)
	                    danieis	                   

salutare
am o intrebare si cer un sfat
parintii mei locuiesc intr-o casa de tip duplex,vecinul a vandut ,proprietarul nou a demolat ,fara a avea acordul ... (vezi toată discuția)