avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

buna seara. va rog daca se poate sa ma ajute cineva sa imi dea o sugestie sau un sfat in legatura cu problemele pe care le am cu volksbank. in luna aprilie anul 2014 mi-a fost declarat scadent anticipat creditul pe care il am in franci la aceasta banca. am fost in sucursala de care apartin sa intreb ce e de facut pt ca eu vreau sa imi continui creditul si directoarea bancii mi-a spus ca daca as plati 10 % din soldul declarat scadent si daca as semna un angajament la banca, practic banca ar putea intoarce creditul in banca asa cum s-a procedat si cu alti clienti. asa am procedat si eu, am semnat acel angajament valabil 5 luni si am platit acei 10% la banca, am respectat luna de luna data scadenta in care am platit acele rate, timp in care mi s-a spus ca trebuie sa aduc adeverințe de salarizare si eu si soțul pt a vedea daca am putea refinanta creditul intr-o alta valuta. am adus aceste adeverințe la banca dar am transmis ca nu cred ca ma voi incadra pe o refinantare in condițiile în care francul crescuse asa de mult. bineinteles ca nu m-am incadrat cu salariile intr-o refinantare astfel ca m-am intalnit cu un reprezentant al băncii care mi-a transmis acest fapt si ca ce facem in continuare. am raspuns d-lui de la banca ca cel mai bun lucru pt noi este sa mai semnam un angajament de plata pe inca 6 luni iar dansul a zis ca e cea mai buna decizie, ca o sa-i transmita sefilor mai de sus si ca voi primi un raspuns. nu am primit nici un raspuns pana in ziua in care am sunat la banca sa vad cati bani trebuie sa platesc rata in conditiile in care nu mai semnasem un nou angajament si mi s-a raspuns sec, "a da voi sunteti in executare pt ca banca nu mai accepta sa mai semneze un nou angajament. bineinteles ca de atunci, din data de 30 martie 2015 a inceput calvarul executarii pt noi. asa ne-am dat seama ca banca a acceptat sa semneze un angajament cu mine tocmai pt a -mi depasi toate termenele de contestatie la executare si deci practic asteptam de pe o zi pe alta sa fim dati afara din casa. Va rog daca stie cineva ce as mai putea face, daca a mai trecut cineva prin situatia aceasta sau ceva asemănător va rog sa îmi spuneți și mie ce as mai putea sa atac sa ce as mai putea face de acum incolo. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 17 Aprilie 2015
Pt a contesta trebuie sa aveti un motiv, al dvs care era ?
Cand ati ajuns de fapt la executarea silita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Am luat un credit pt refinantare la alta banca și nu l am achitat ... Dooo Dooo Am luat un credit pt refinantare la alta banca și nu l am achitat integral ce pot face? (vezi toată discuția)
Cesiune creanta neinscrisa in cartea funciara teisoara teisoara Buna ziua, > > > ma aflu in urmatoarea situatie: -in 2007 am contractat uncredit de nevoi > personale cu garantie imibiliara la ABN Romania ... (vezi toată discuția)