avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mic Producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mic Producator

Salutari,

Doresc sa aflu mai multe informatii despre conditia de Mic Producator.

Am incheiat un parteneriat cu un producator din China care-mi poate puna la dispozitie componentele necesare asamblarii unor echipamente electronice in Romania. Deci produsul final va fi produs la noi in tara.

Mentionez ca doresc sa fac asta in propriul garaj, pentru ca nu necesita linie de productie si nici investitie de vreun fel. Componentele sunt in concordanta cu legislatia europeana, au codurile CE pe ele si vin cu certificat calitate de la producator.

Activitatea va fi una ocazionala (1-5 echipamente produse pe saptamana)

In ce conditii pot activa si distribui produsele asamblate catre populatie ?
Pot sa le vand ca si vanzator ambulant ?
Sunt obligat sa platesc statului ceva ?
Sunt obligat sa ma organizez intr-o anumita forma (firma, pfa etc) ?

Multumesc si sper sa fie o discutie constructiva.

Alte discuții în legătură

Cod caen import china adi_3891 adi_3891 Doresc sa infintez o firma care importa componente electronice din china, ele sunt proiectate aici dar sunt produse acolo. Pentru proiectarea lor imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Documente, avize, licente necesare productie electronice ContSters321539 ContSters321539 Buna ziua, Doresc sa produc sub nume propriu dupa un proiect propriu cu subansamble (cablaj cu electronica asamblata, plastice, pompa etc) realizate in ... (vezi toată discuția)
Cod caen- activitatea firmei Pop_Valerian Pop_Valerian Doresc sa aflu pentru activitatea de asamblare a submodelelor eletronice importate in camere de supraveghere ce cod CAEN corepsunde acestei activitati? (vezi toată discuția)