avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe si impozite pe venit pentru persoane fizice...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe si impozite pe venit pentru persoane fizice...

Pe scurt... ca simpla persoana fizica,daca cumperi marfa online, eventual si din alte tari, la un pret, si o vinzi tot online la un pret mai mare si se obtine un profit , se plateste impozit catre stat? Si daca da (ca banuiesc ca raspunsul este da), ce procent din profit se da catre stat?, unde se plateste acest impozit? , exista o suma minima de la care se percepe impozit?, in baza caror acte se plateste impozitul, tinand cont ca nu poti oferi bon fiscal catre cumparatori ?... scuze daca intrebarea pare simpla pentru unii, dar chiar nu reusesc sa gasesc detalii multumitoare si as vrea sa cumpar cateva gadgeturi din China, pentru mine si ma gandeam sa cumpar cateva in plus sa le vand pe site-uri de specialitate sa imi mai scot din investitie....

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa qwerty97 qwerty97 Daca am un PFA si am cheltuileli deductibile intr-un an de 10000 lei economisesc 1000 de lei pe an din impozit. Dar din ce am citit pe internat daca vrei sa ... (vezi toată discuția)
Perisabilitati la un magazin alimentar loremakkai loremakkai Buna ziua, va rog frumos daca stiti sa ma indrumati cum trebuie procedat. Am un magazin alimentar si am marfa perisabila cum ar fi fructe,legume,produse care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa ca platitor de tva portocala142002 portocala142002 Doresc sa ma inregistrez la finante ca platitor de tva..eu doresc sa-mi fac un PFA...vreau sa fac achizitii intracomunitare...sa aduc marfa din UE...si asi ... (vezi toată discuția)