againstPAS 
	    	Utilizator

againstPAS 
	    	Utilizator	    

neversaynever 
	    	Utilizator

neversaynever 
	    	Utilizator	    

ContSters257745 
	    	Utilizator

ContSters257745 
	    	Utilizator	    

neversaynever 
	    	Utilizator

neversaynever 
	    	Utilizator	    

Cris1971 
	    	Utilizator

Cris1971 
	    	Utilizator	    

Cris1971, utilizator
 Cris1971, utilizator 	
			 eu1983	                   

Buna ziua ,
Care este procentul pe care un judecator il acorda ca pensie intretinere minor de 3 ani si care ar fi mijloacele sau motivele pt care persoana ... (vezi toată discuția)
	                    eu1983	                   

Buna ziua ,
Care este procentul pe care un judecator il acorda ca pensie intretinere minor de 3 ani si care ar fi mijloacele sau motivele pt care persoana ... (vezi toată discuția)

kiss04	                   

buna seara din nou! ...am divortat acum 10 aprox.....cand ne.am inteles cu fosta sotie la asa zis partaj.am lasat apartamentu in schimbul pensiei ... (vezi toată discuția)
	                    kiss04	                   

buna seara din nou! ...am divortat acum 10 aprox.....cand ne.am inteles cu fosta sotie la asa zis partaj.am lasat apartamentu in schimbul pensiei ... (vezi toată discuția)

gaspartibi	                   

datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar ... (vezi toată discuția)
	                    gaspartibi	                   

datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar ... (vezi toată discuția)