avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se pot emite chitante in urmatorul caz?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se pot emite chitante in urmatorul caz?

Buna ziua ,intr-o firma de schimb valutar in care se utilizeaza program Exchange online cu conectare la imprimanta fiscala, cum se procedeaza in cazul in care se intrerupe curentul electric se pot face tranzactii ?Din OG 91/2014 reiese ca nu.
Dar daca se utilizeaza un modul of line ,se pot emit chitante manuale iar la revenire electricitate se descarca din programul of line Bf-urile emise in perioada respectiva?Este legal?

Alte discuții în legătură

Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor prin internet banking. dovada platii. ContSters77883 ContSters77883 Buna ziua, simati Colegi! Am un caz interesant: O cunostinta, PFA, platitoara de TVA a declarat si a platit TVA-ul. Plata a fost facuta prin sistemul de ... (vezi toată discuția)
Chitanta cheltuieli Tarzan2012 Tarzan2012 Buna ziua, Ce va spun mai jos este este o intrebare pe care mi-a pus-o o persoana. Locuieste la bloc,plateste lunar intretinerea,insa in ultima clipa,are ... (vezi toată discuția)