avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public dupa transferul la alta ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public dupa transferul la alta institutie

Va rog sa-mi indicati daca un functionar public care a muncit la o institutie publica si care se transfera la alta institutie publica, are dreptul de a participa la
concursul sau examenul de promovare in gradul profesional imediat superior celui detinut organizat de noua institutie la care a fost transferat? Mentionez ca functionarul respectiv indeplineste conditiile prevazute de art. 65 din Legea nr. 188-1999, respectiv are 3 ani vechime in gradul profesional al functiei publice din care promoveaza la institutia unde a muncit inainte de transfer; a
obtinut calificativul " foarte bine" la evaluarea anuala a performantelor individuale in ultimii 2 ani calendaristici la institutia de unde a fost transferat si nu are sanctiuni disciplinare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 1 Mai 2015
Are dreptul sa participe la concursul de promovare numai daca indeplineste conditiile prevazute de lege .
Nu conteaza daca a fost transferat sau nu de la o alta institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad alexandru andra alexandru andra Poate participa si un functionar public care s-a transferat in institutie inainte cu 1 una zi inainte de afisarea la sediul insitutiei a concursul/examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public dupa revenirea din cc Diamondia Diamondia Buna ziua, intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional imediat superior celui detinut, un functionar public revenit in aprilie 2013 din ... (vezi toată discuția)