avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare producator vin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare producator vin

Buna ziua,
sunt interesat de a deschide o crama cu vinificatie, (Procesare struguri >> Vin ) pentru a vinde ulterior in cantitatii mari (bulk).

Achizitia o voi face din surse locale (sub forma de struguri), de la producatori autorizati.
Din cate stiu, este in primul rand necesara autorizatia de producator, dar nu gasesc nicaieri mai multe informatii in legatura cu aceasta. Pe o alta firma mai veche(inactiva) aveam autorizatie de a produce pana la 20.000 L / anual. In cazul acesteia as vrea sa trec de 100.000 L / an. Este diferita autorizarea?

Ma puteti indruma in legatura cu autorizatiile necesare pentru aceasta activitate? De mare ajutor ar fi si legislatia din domeniu, legea nr. ? etc.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Reimbutelierea si comercializarea aromelor alimentare Raizeno Raizeno Buna ziua As dori si eu niste informatii in legatura cu comercializarea aromelor alimentare concentrate destinate producerii de lichidului de reincarcare al ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vinzare ocazionala carti second-hand Dragos2010 Dragos2010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,intr-o problema al carei raspuns nu l-am putut gasi inca la institutiile unde am intrebat pina acum. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)