avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintarea unui politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintarea unui politist

Dacă l-am înjurat pe un polițist, l-am amenințat ca îl voi bate, și am făcut aproximativ 20 de m înspre el și mașina de politie lângă care era, polițistul voind sa dea cu spray-ul din dotare, dar nu am apucat sa-llovesc deoarece un prieten a venit și m-a luat de acolo, polițistul având de martori doar colegii cu care era, ceilalți martori prezenți ținând cu mine, se poate sa mi se retina ultraj sau nu. Va rog să-mi raspunde-ti.
Cred ca o sa aveti probleme, pare ultraj din descriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare ultraj politist viorelv viorelv Se da ordonanta de clasare,art.16 al.1,lit.b,cod procedura penala de catre prim procuror, speta fiind ultraj contra politistului cercetata de prim procuror, ... (vezi toată discuția)
Scandal cu urmari grave?! Lavinia-Ingrid Lavinia-Ingrid Aflandu-ma in vizita la un cunoscut cu mai multi prieteni s-a iscat un conflict intre acestia si un politist care nu se afla in exercitarea indatoririlor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor beni22 beni22 mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)