avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... convocare la receptia finala a lucrarilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

convocare la receptia finala a lucrarilor

va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect

Am incheiat intr0un contract de lucrari proces verbal la terminarea lucrarii, a trecut perioada de garantie de la recepti lucrarii la terminare si dorind sa inchei proces verbal de receptive finala am confocat beneficiarul de doua ori dar refuza sa convoace receptia si implicit sa semneze procesul verbal de receptive finala.
Vrea sa-i dau in judecata si nu stiu ce sa solicit instantei prin actiune

Ma gandesc: sa oblige beneficiarul la convocarea receptiie si implicit la semnarea procesului verbal de receptive finala......sau as putea sa solicit instantei ca sentinta sa tina loc de act de receptive finala a lucrarii.....cum ma sfatuiti???

multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:51, 1 Mai 2015
Banuiesc ca aveti de recuperat garantia de buna executie.
Cum justifica beneficiarul refuzul convocarii ptr receptia finala?

Notificati in scris in calitate de constructor Inspectoratul de Stat in Constructii, disciplina in constructii din cadrul primariei, beneficiarul si proiectantul si solicitati confirmarea primirii notificarii si prezenta la data propusa ptr convocare.
Notificarea sa fie adresata cu toti cei convocati astfel incat benefuarul sa vada catre cine ati adresat notificarea.
Daca ceilalti va raspund ca este obligatia benefiarului sa trimita convocarea le raspundeti ca acesta refuza nejustificat convocarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor yzabelabeta yzabelabeta buna ziua! Am urmatorul caz:societatea are un contract de antrepriza cu un constructor cu durata contractului astfel;construire statie epurare in 24 de luni ... (vezi toată discuția)