avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar civil pe revendicare imobiliara Lg.112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar civil pe revendicare imobiliara Lg.112

buna seara tuturor,Rog ajutor pt,cine stie.In 1997 autoarea mea a cumparat un imobil nationalizat pe Lg.112 compus din 3 camere,Sunt mostenitor testamentar din anul 2004.In 2005-2006 am adaugat imobilului 2 etaje cu autorizatie de constr,sect.3.Buc.In 2007 m-am trezit cu o actiune in revendicare din partea unei case de avocatura in numele a 2 cetateni australieni pt.2 camere.Am castigat fondul si apelul,iar la recurs s-a casat totul cu rejudecare.Urmatoarea instanta de fond le-a admis actiunea si le-a dat tot imobilul format din 6 camere.Am formulat apel dar in acest interval de timp unul dintre australieni a decedat.Din acest motiv apelul a fost suspendat inca de la primul termen din 2011,Anual(pana-n 12 luni)am formulat cerere de repunere pe rol, 3 la nr.,care au fost respinse pt ca nu au fost identificati mostenitorii.La ultima solicitare de repunere pe rol depusa tot in termen(sub 12 luni)instanta constata perimat apelul cu recurs in 5 zile de la pronuntare.Am formulat recurs dar va rog cu deosebit respect pe cei ce ma pot ajuta in identificarea unor mostenitori ai unui defunct australian avand doar un certificat de deces cu niste nume si o adresa pt.declarant fara a specifica numele orasului ci doar strada.Precizez ca m-am adresat Consulatului onorific din Buc.cat si Ambasadei Rom.la Sydney si nu am primit niciun raspuns,Am inteles ca ar exista o posibilitate prin Min.Justitei dar unde anume?La ce departament?Are cineva vreo idee?Multumesc mult.mult.mult................

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată plătite de moștenitor radu16 radu16 buna dimineata ... mama mea a avut un proces de revendicare imobiliara . La instanta de fond , i a fost respinsa cererea , cu cheltuieli de judecata .A ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune jaki jaki matusa a decedat la 19 oct.1974. Mostenitor testamentar este un nepot care a decedat la rindul lui in ziua de 01 iulie 1975. Dansul a avut casatoria la 31 mai ... (vezi toată discuția)