avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa postului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa postului

Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul compartimentului fin contabil mai exista inca 2 pers care au studii superioare si fisele postului lor este pentru a unui contabil studii medii.Salarizarea este facuta conform studiilor - adica medii.Am discutat cu primarul despre modificarea fisei postului conform studiilor si salarizarii si mi-a spus ca daca nu fac fata sa-mi dau demisia .
Contabilul sef de la 01.01.2009 este in concediu de crestere a copilului .Atributiile mele si ce situatii financiare fac efectiv sunt contarea si inregistrarile in programul de contabilitate la salarii, investitii, conturi de disponibilitati ,inregistrarea veniturilor,casa, CFP salarii, intocmirea bugetului si rectificarile ulterioare, bilantul trimestrial, balante lunare verificarea tuturor conturilor din balanta, contarea si inregistrarile contabile a unui serviciu de gospodarie comunala ,si contarea si inregistrarile unei asociatii sportive . vreau sa va mai spun ca atat pentru asociatia sportiva cat si pentru serviciul de gospodarie comunala este platit cate un un contabil .
va multumesc

Ce pot face pentru a-mi schimba fisa postului conform studiilor sau pentru a ma remunera pentru lucrarile care le fac ,dar de fapt sunt lucrari pentru studii superioare. As dori o baza legala. Ajutati-ma va rog. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
elenadragan, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenadragan , utilizator 10:01, 6 Iulie 2009
Sunteti pe functie contractuala sau functionar public?
sunt functionar public din anul 2000-2001 nu mai stiu exact
Aveti studii economice finalizate?....sunteti licentiata?...daca da , faceti o sesizare scrisa la departamentul de resurse umane sa va faca incadrarea in functie de studiile pe care le avet.Ceretiu raspunsul tot sub forma scrisa....
Mult succes,
am studii medii si incadrarea salariala este pentru studii medii, doar fisa postului este pentru studii superioare si lucrarile financiare pe care le intocmesc - balanta , bilant - sunt tot pentru studii superioare cred eu . urmez cursurile unei facultati , dar inca nu am terminat . va multumesc poate ma ve-ti ajuta
Ideea este ca daca Dmv le intocmiti si Directorul Economic va verifica nu prea aveti ce face.....

Alte discuții în legătură

Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public dorica1979 dorica1979 Intr-o institutie publica(Unitate Administrativ Teritoriala) este urmatoarea situatie: Un director general economic si-a pus secretara o salariata care are ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare functionari publici 2012 VASILE TUDOREL VASILE TUDOREL La o primarie comunala, din 3 persoane (posturi) in compartimentul financiar-contabil, a ramas doar contabila care tinea evidenta veniturilor si cheltuielilor ... (vezi toată discuția)