avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salarizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salarizare

Buna ziua ,
Va rog sa-mi raspundeti daca vreti : Ce salariu net poate sa aiba un administrator si o casiera , norma intreaga 8 ore pe zi , intr-o asociatie de proprietari. ( 10 blocuri , app. 500 apartamente ).
Multumesc,
Numai bine sa aveti,
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 13:40, 11 Mai 2015
Salariile sunt negociabile.
Am inteles....
Dar nu se pleaca de la un minim ? ; de la cat ?
Multumesc...
Salariul minim brut pe economie, de unde se poate creste, in functie de cerere si oferta.
Este diferenta si intre localitati, Bucurestiul fiind in topul celor mai ridicate, dar chiar si in Bucuresti, salariile sunt diferite in zone diferite.

Un exemplu, pentru salriu (net + impozite + contributii la stat) administrator + casier + contabil (program de 3 ore / zi) = 0.27 lei / mp
Multumesc
E important in ce localitate va aflati; iar in Bucuresti conteaza in ce cartier.
In rest, se negociaza functie de pretul zonei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii personal angajat asociație de proptietari miticamanea miticamanea Aș dori să știu cam pe la ce valori se situează salariul pentru administrator și casier-contabil? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri. (vezi toată discuția)
Despre salariul femeii de serviciu si al administratorului ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate o informatie despre salariul minimaplicat acum deoarece stiu ca in cazul unui CIM femeia de serviciu(sau un angajat) trebuie ... (vezi toată discuția)
Salarii ivanvintilica ivanvintilica Cu respect va rugam sa ne spuna si noua , cam ce salariu trebuie sa ia administratorul si presedintele (orientativ), intr-o asociatie de proprietari cu 140 de ... (vezi toată discuția)