Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

miticamanea 
	    	Utilizator

miticamanea 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

...
Întrebarea mea nu se referea la faptul că ar fi ceva stabilit prin act normativ referitor la slarii, ci doream o informare referitoare la ce se practică prin țară.
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

mariaveronica77	                   

M-ar interesa sa stiu cu cat se incadreaza un contabil ce face contabilitate primara in oradea salariu brut, dar cel pentru economist. Exista un minim de la ... (vezi toată discuția)
	                    mariaveronica77	                   

M-ar interesa sa stiu cu cat se incadreaza un contabil ce face contabilitate primara in oradea salariu brut, dar cel pentru economist. Exista un minim de la ... (vezi toată discuția)

danyforever	                   

ce salariu ar trebui să am ca editor imagine, daca am licență luată pe imagine de film și tv?
Am si lucrat 4-5 ani inainte tot pe functia aceasta la ... (vezi toată discuția)
	                    danyforever	                   

ce salariu ar trebui să am ca editor imagine, daca am licență luată pe imagine de film și tv?
Am si lucrat 4-5 ani inainte tot pe functia aceasta la ... (vezi toată discuția)

florina_13	                   

Buna ziua,
Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in ... (vezi toată discuția)
	                    florina_13	                   

Buna ziua,
Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in ... (vezi toată discuția)