avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare bacsis la persoanele cu handicap salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare bacsis la persoanele cu handicap salariati

Persoanele cu handicap grav sau accentuat vor fi scutite, începând din acest an, de la plata impozitului pentru toate categoriile de venituri realizate, prin Ordonanţa Guvernului nr. 4/2015, informează Ministerul Muncii.

Intra aici si venitul din bacşisul care se împarte la angajaţi – impozitarea la nivelul angajatului cu 16%, impozit pe venit din alte surse, prin reţinere la sursă???
Multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe venit persoana cu handicap n_roxxanne n_roxxanne Conform legii, persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe venit. Angajatorii (societatile) sunt oblihgate sa nu retina acest impozit? care ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap laur2013 laur2013 Buna ziua, Daca o persoana detine un certificat de incadrare intr-un grad de handicap si in acest timp sa angajat, aceasta mai plateste CAS si impozit pe ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap accentuat abc1966 abc1966 care sunt taxele si impozitele de care sunt scutite persoanele cu handicap accentuat. (vezi toată discuția)