avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... C.N.A.S.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

C.N.A.S.

Buna ziua,
Astazi am mers la CNAS Arges in vederea obtinerii formularului european 104, cu toate actele necesare: copie c.i., cerere tip, extras revisal ..., unde o doamna draguta mi-a explicat ca acest formular 104 nu poate fi eliberat decat daca nu am contract de munca. Adica daca eu sunt angajat la stat de 10 ani, si momentan in crestere copli, si solicit formularul e 104 pentru a merge intr-o tara U.E. sa nasc al doilea copil nu mi se poate elibera acest formular.X-(.
formularul in cauza este de fapt o evidenta a stadiului de cotizatie la C.N.A.S. si teoretic ar trebui eliberat fara prea multe intrebari din partea lor pentru ca arata totalitatea perioadelor mele de asigurat.
va rog sa ma indrumati in obtinerea acestui formular e104 chiar daca doamna responsabila cu emiterea lui nu doreste (spune ca nu e legal).

Alte discuții în legătură

Formular european e104 Marius-C Marius-C Buna ziua, Am o problema in rezolvarea careia sper ca ma puteti sfatui. Urmeaza sa ma mut in Austria si am nevoie de formularul european E104, in vederea ... (vezi toată discuția)
Formularul e104 pavelescu25 pavelescu25 Sunt pensionar la limita de varsta cu decizie din anul 1993 . De o luna sunt plecat in Austria, impreuna cu sotia , tot pensionara la limita de varsta , la ... (vezi toată discuția)
Formularul e 104 (totalizarea perioadelor de asigurare) ContSters218018 ContSters218018 Buna ziua. Va scriu, deoarece am urgent nevoie de ajutorul dvoastra in ceea ce priveste Formularul european e 104 pentru a dovedi la casa de asigurari din ... (vezi toată discuția)