avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente contabile PFA activitatea in viticultura ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente contabile PFA activitatea in viticultura ?

Sunt viticultor si de curand am devenit PFA. Ce documente contabile trebuie sa intocmesc ? Ce documente trebuie sa detin si sa intocmesc atunci cand comercializez struguri in piete - en gros si en detail ? Trebuie sa detin casa de marcat ? Trebuie sa obtin atestat de producator ? Mentionez ca voi comercializa doar struguri din productia proprie .Atunci cand transport strugurii din camp la piata ,ce documente intocmesc ?
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vânzare fructe Victor_farm Victor_farm Bună ziua! Ce îmi trebuie pentru a vinde fructe de producție proprie în piață, în fața casei, comenzi online cu livrare la domiciliu și \"la colt de ... (vezi toată discuția)
Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)