avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si casa de marcat

Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia proprie pe care o obtin de la cele 7 vaci pe care le detin in gospodarie,vand la piata ,o data pe saptamana ,prduse obtinute din lapte:lapte,telemea,cas,smantana,branza dulce.
Cine poate sa-mi raspunda?
- trebue sa am casa de marcat,
- cand eu nu am timp ,poate vinde mama in locul meu.
Mentionez ca din punct de vedere ANSVSA sunt in regula.:P

Cel mai recent răspuns: miticab , utilizator 12:37, 15 Mai 2015
nu trebuie casa de marcat trebuie certificat d eproducator si un registru nou aparut acum.
da poate sa vanda si altcineva....
Am fost la primarie si mi-au spus ca dupa noua lege a pitelor certificat de producator sau atestat de producator si carnet de comercializare se elibereaza numai persoanelor fizice, P.F.A.-ul vanzand in piata conform codului CAEN ,la mine fiind 0150-Activitati in ferme mixte.
Am fost la primarie si mis-a spus ca dupa noua lege a pitelor ,atestat si carnet de comercializare se elibereaza numai persoanelor fizice nu si PFA. Eu fiind PFA unde ma incadrez,cum i-mi justific provenienta marfii.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si vanzarea produselor agricole productie proprie Miticabs Miticabs Am un PFA cod CAEN 0150-Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) infiintat pentru accesarea masurii 141(fonduri ... (vezi toată discuția)
Pfa ;ce impozit voi plati? vand la piata agroalimentara Miticabs Miticabs Am avut PFA cod CAEN 0150,am in gospodarie pasari si animale,7 vaci cu lapte.Pentru a putea vinde pe piata laptele si perdusele obtinute din ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)