avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum influenteaza riscul deciziile financiare sau cele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum influenteaza riscul deciziile financiare sau cele legate de business?

Buna!

Realizez un mic studiu pentru lucrarea mea de licenta in care analizez modul in care managerii, antreprenorii sau oamenii care lucreaza in domeniul financiar iau decizii si cum gradul de risc al acestora le influenteaza comportamentul si rezultatul final.

Pentru asta am nevoie de cat mai multe raspunsuri la un chestionar ce nu ar trebui sa iti rapeasca mai mult de 10 minute din timp:
[ link extern ]

Mentionez ca este un chestionar anonim in care vei raspunde la cateva intrebari legate de perceptia ta asupra riscului si cum aceasta iti influenteaza deciziile de business. La sfarsit vei raspunde la cateva intrebari legate de personalitatea si convingerile tale pentru a vedea care este caracterul unui om tolerant la riscuri sau a unei persoane mai rezervata in acest sens.
La cerere iti pot trimite rezultatele analizei pe mail (chestionarul este anonim, de aceea este nevoie de o cerere specifica in acest sens).

Multumesc!
O zi frumoasa :)

Alte discuții în legătură

Se pare ca... sellenaa sellenaa e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este ... (vezi toată discuția)
Probleme sistemul bologna gabilx gabilx Stie cineva in ce lege scrie ca licentiatii ciclului I de studii universitare(cei care au terminat facultatea cu 3 ani), potrivit sistemului de la bologna, nu ... (vezi toată discuția)
Avocati vs judecatori Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Daca ar fi sa alegeti dintre cele 2 meserii care vi se pare cea mai buna?? Unde se castiga cei mai multi bani? Unde munca e mai putin stresanta? ... (vezi toată discuția)