avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care lam promovat,au trecut 45 de zile de cand mi-a expirat dovada de 15 zile,dar acum,sincer nu am bani sa imi platesc amenda de 1500 de lei.
Se poate obtine o dovada de la politie pentru a circula o anumita perioada de timp in care sa ma angajez ca voi plati amenda?
Depind de permis ca sa pot plati amenda si pentru a imi plati ,,chiria"...
Va rog ajutati-ma cu un raspuns
Multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare permis bizb bizb Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 2 ori in 6 luni pentru fapte diferite Andrei.nechifor92 Andrei.nechifor92 Buna ziua, În august 2018 am avut permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile pentru depășirea vitezei in localitate(+50 km/h). Am dat examenul de ... (vezi toată discuția)