avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achiziție autoturism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achiziție autoturism

Buna dimineata,
1.La achizitionarea unui autoturism de la reprezentanta, aceasta este obligata sa intocmeasca contract de vanzare - cumpărare? ??...in baza carei legi???...
2.Daca 8n cartnetului de garantie al autoturismului este scris " autovehiculul beneficiaza de o garanție de 36 de luni/100.000 km"...in lipsa contractului de vanzare - cumparare ce se alege ..36 de luni sau 100.000 km???
3.Tot in carnetul de garanție este specificata o garantie împotriva coroziunii , cu o inspectie facuta anual. Despre aceasta inspecție eram obligata eu ca si cumparator sa le spun celor de la service...sau era obligatia dansilor ca la reviziile tehnice ce sau efectuat dea lungul anilor sa o realizeze????

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)
Revizie tehnica auto lumifatu lumifatu am un opel luat in leasing in februarie 2009. as dori sa stiu care din aceste taxe sunt obligatoriu de platit pentru masina: RCA, CASCO, ITP, revizia tehnica ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)