avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Renuntare la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Renuntare la facultate

Buna ziua,

Am inceput facultatea de informatica la buget in din motive personale din semestrul doi nu am mai mers. In primul semestru am fost foarte putin si nu am nici un examen luat, cred ca am dat doar unul dintre ele din toate. As vrea sa imi recuperez dosarul cu actele originale. Trebuie sa platesc ceva taxe pentru asta? Am inteles de la cineva ca ar trebui sa platesc tot anul de studii ca sa imi dea dosarul.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Diplomele de la facultate, retinere dupa al doilea master bugetat OtelDiana OtelDiana Buna ziua, Problema mea incepe asa- Am facut 2 mastere la facultate din Iasi. Primul master a fost un semestru la taxa, 3 la buget. Al doilea master a fost ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o universitate sa tina sub sechestru acte originale? melly10 melly10 in anul 2007 m-am inscris la UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRASOV la continuare de studii .Am platit taxa pt anul 3 chiar la inceputul anului pentru ca asa era ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de scolarizare universitate - documente retinute zizizi zizizi Buna ziua, Am inceput un masterat, din 4 semestre am terminat 3, al 4-lea l-am inceput dar n-am mai dat examenele, nici licenta. Am platit taxele pentru 3 ... (vezi toată discuția)