avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Contract internet strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

Contract internet strainatate

Buna ziua !
Am locuit o perioada in Irlanda unde am avut un contract de furnizare internet cu o anumita firma. La semnarea contractului mi-i s-a spus ca in cazul in care doresc incetarea serviciului nu se aplica nici o taxa suplimentara, in schimb in momentul in care am cerut desfintarea am aflat ca este o anumita taxa pe care am refuzat sa o platesc. Am primit o instintare de la ei pe adresa din Irlanda ca daca nu se plateste taxa si penalizarile o sa fim dati in judecata. Acum locuiesc in Romania. Intrebarea mea este ca se poate intampla ceva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa de reziliere impusa de firma de cablu/internet ContSters247399 ContSters247399 buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti daca este legala taxa de reziliere a contractului inainte de termen. situatia mea sta astfel: am cerut rezilierea ... (vezi toată discuția)
Abuz contract servicii telefonie miky3 miky3 Buna seara! In 2012 am incheiat ca persoana juridica un contract pe 3 ani pentru telefon fix si internet. In 2013 am mai semnat un act aditional de prelungire ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)