avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Am un contract de comodat la o firma de asigurari.In adeverinta de venit pe 2014 este calculat din brut CASS-retinut,CAS-nu este retinut iar din acelasi brut este calculat impozitul de 16%.Este corecta retinerea impozitului din brut sau din diferenta rezultata in urma scaderii din brut a sigurarilor sociale?

Alte discuții în legătură

Adeverinta privind veniturile si impozitul retinut la sursa Andreibazavei Andreibazavei Am lucrat la o firma cu contract de doua ore, dupa ce am incheiat contractul mi s-a dat o adeverinta privind veniturile si impozitul retinut la sursa. In ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor persoana fizica obtinute din afara romaniei AutorKvaiDlume AutorKvaiDlume Speta: Persoana fizica, NU autorizata, fara nici un alt venit in Romania publica scrieri in SUA in 2013. In cursul anului isi face formele necesare platii de ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)