avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită administrator srl
Discuție deschisă în Executare silită

administrator srl

Buna ziua.
Revin cu problema mea. Ca fost administrator srl. cu presupuse datorii ma trezesc cu toate conturile blocate de un bej. "Dispun: infiintarea unei popriri asupra tuturor conturilor pe care debitorul le are deschise la banca dumneavoastra, in calitate de tert poprit, pana la incasarea sumei totale de "xxx". Mentionam ca nu cunoastem elementele de identificare ale fiecarui cont al debitorului deschis la unitatile operationale ale bancii dvs."
Intrebarile ar fi:
poate bloca un bej toate conturile existente pana la recuperarea sumei totale fara a lua in considerare "codul muncii"? Articolul 169: Retinerile din salariu Aceste tipuri de venituri pot fi poprite, insa in anumite limite...
· pana la 1/2 din venitul lunar net, pentru sumele datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii;
· pana la 1/3 din venitul lunar net, pentru orice alte datorii.
(4) Retinerile din salariu cumulate nu pot depasi in fiecare luna jumatate din salariul net. 
Unde pot reclama, contesta acest bej?

Multumesc pt. ajutor. O zi placuta!

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu ContSters146823 ContSters146823 Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)
Se poate opri salariul in intregime? flooderonline flooderonline Am 2 executari pe salariu una pusa de angajator si una pusa pe conturile bancare. Ideea este ca de aproape 3 luni nu am mai platit la un credit si un card de ... (vezi toată discuția)
Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)