avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda de la politia comunitara din 2009
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda de la politia comunitara din 2009

am primit prin posta o scrisoare recomanadata in care era o somatie de la DFMT,prin care sant somat sa platesc o amenda din 5.11.2009 data la care a fost intocmit procesul verbal,de parcare pe spatiul verde in fata blocului unde locuiesc ,problema fiind lipsa locurilor de parcare dimineata si seara,imi puteti spune daca se poate prescrie amenda deoarece in curs de de 6 ani nu am mai primit nici un fel de instiintare nici de la primarie nici de la politie ,evidentiez ca am platit toate impozitele la zi
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:29, 3 Iunie 2015
Actiunea se prescrie in termen de 3 ani.
Odata cu instiintarea privind impozitul nu era evidentiata si amenda?
nu am fost instiintat desi am platit in fiecare an impozitele si am radiat si o masina nu mi-a fost adus la cunostinta despre vreo amenda.
termenul e de 5 ani si curge de la 1 ian 2010.
Contestati
Aveti dreptate!:sorry:
Termenul este de 5 ani fiind vorba de stat, daca era un operator privat atunci termenul era de 3 ani.
multumesc pt raspuns,si totusi cum ar trebuii sa procedez este vreun articol din lege care spune despre asta, nu am prea mult timp la dispozitie,

Alte discuții în legătură

Prescrierea impozitului datorat primariei soranya soranya In citi ani se presctiu sumele neachitate, datorate, ca impozit pe cladiri si teren?Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
Probleme cu casa nationala de asigurari de sanatate meteorarlg meteorarlg Bun gasit. In data de 19 decembrie, sora mea a fost notificata ca are de plata suma de 733 ron, reprezentand contributie restanta si majorara [b]pe anul ... (vezi toată discuția)
Datorii restante botezatu1980 botezatu1980 am o intrebare daca ma puteti ajuta.am niste datori pe care nu le-am mai platit delok....intrebarea este....e adevarat ca dupa cinci ani te sterge din baza lor ... (vezi toată discuția)