avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort din strainatate

Cum pot obtine un certificat de divort din Federatia Rusa?
Sotia mea a divortat de mine in tara ei,in Rusia! Eu am raspuns la toate citatiile prin scrisori legalizate catre tribunalul din Rusia! Divortul a mers repede,eu fiind de acord! Ea a obtinut certificatul de divort,si mi-a promis ca-mi trimite si mie pt inregistrarea in tara,ceea ce nu s-a intimplat(eu i-am trimis la inceputul divortului certificatul de casatorie care a avut loc in Romania,Bucuresti,altfel nu putea intenta divortul).
Problema mea este urmatoarea: daca sotia nu mai vrea sa-mi trimita certificatul de divort din Rusia,cum pot,sau care este calea de a obtine acest act de la autoritatile straine pt a-l inregistra in Romania,avind in vedere ca eu nu pot merge in Federatia Rusa? Sau ce alta cale mai exista pentru a obtine inregistrarea de divortat in Romania,daca nu pot primi acest act de divort?
Cel mai recent răspuns: sandy2peu20061 , utilizator 12:36, 1 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare divort cetatean strain sandy2peu20061 sandy2peu20061 In momentul de fata sotia mea a divortat in Rusia,eu am fost de acord,actele au mers repede si ea a obtinut certificatul de divort(asa e la ei),spuneti-mi si ... (vezi toată discuția)
Divort cu cetateana straina (rus) rezident in romania sandy2peu20061 sandy2peu20061 Sotia mea este cetatean strain (rus) rezident in romania cu permis de sedere valabil,pe data de 3 aprilie la o mica discutie mi-a cerut divortul,ea cunoscind ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei ruse FlorinGeorge16 FlorinGeorge16 Buna ziua . Sunt cetatean roman.... momentan ma aflu la stiudi in Rusia.... intrebarea mea e : doresc sa ma insor aici cu o rusoaica .. care sunt documentele ... (vezi toată discuția)