avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amanare amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amanare amenda ITM

Cum se poate amana/ contesta o amenda primita de la ITM? Suma este de 10.000 RON si nu o pot plati in 15 zile lucratoare. Se poate da si in transe? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 2 Iunie 2015
aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile. Aceasta plangere suspenda executarea amenzii pe perioada procesului
Nu va obliga nimeni s-o achitati in 15 zile .

Daca nu o achitati si nici nu o contestati in instanta, veti primi somatie de la ANAF pentru achitarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv de contraventie Mihaelatm Mihaelatm Pentru contestarea unui pv de contraventie , cum trebuie procedat ?: 1) se achita pv si se depune contestatia? sau 2) se achita pv in urma depunerii ... (vezi toată discuția)