avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare camion 7T
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare camion 7T

buna ziua. As dori un raspuns pt. o problema "minuscula". Pe strada noastra e parcata cateodata, din 2-2 zile un camion de 7 tone. Sunt sofer de 25 ani... parca era o lege cu "parcarea camioanelolor de mare tonaj numai in locuri amenajate". Bordurile sunt duse, din cauza tonelor :( Este legal parcarea de 7 tone pe orice strada?

Alte discuții în legătură

Amenda parcare adinajichisan adinajichisan Buna ziua Saptamana trecuta camionul de la firma noastra a fost parcat la intrare in Dej pe o straduta laterala pe care intri exact din centura ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Bloc ramas fara parcare FPopa FPopa Buna ziua, Situatia pe care o propun atentiei domniilor voastre arata astfel: Locuim intr-un bloc turn cu doua scari, 100 apartamente, langa Gara Iasi, la ... (vezi toată discuția)